Verhokiskotuotteemme

Goelst ohjaa sinut oikealle uralle. Valitse kiskotyyppi asennettavan verhomateriaalin, -tyylin ja -tyypin mukaan. Valitse käyttötapa. Mikään yhdistelmä ei ole mahdoton.

Valinnastasi riippumatta Goelst-verhokiskot valmistetaan kaikkein korkealaatuisimmasta alumiinista ja varustetaan kaikkein tasaisimmin ja hiljaisimmin toimivilla liukukappaleilla.


Käsikäyttöiset verhokiskot

Käsikäyttöiset Verhokiskot 2102 Verhokiskot 4600 Verhokiskot 4700 Verhokiskot 2900

Käsikäyttöiset Goelst-verhokiskot ovat saatavana kolmessa tuoteryhmässä: kapeaurainen verhokisko, leveäurainen verhokisko ja moniurainen verhokisko.

Verhojen tyylin ja painon perusteella on mahdollista valita jokin monista kapea- tai leveäuraisista verhokiskoista.

Moniuraiset verhokiskot muodostava kaksi tai kolme täydellisen yhdensuuntaista uraa yhdessä yksikössä. Se on ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi päivä- ja sivuverhojen yhdistelmälle.

 

Lataa esite Käsikäyttöiset verhokiskot(kapea urainen)

 

Lataa esite Käsikäyttöiset verhokiskot (leveä urainen)

Cord-operated curtain rails

Verhokiskot 5100 Verhokiskot 5300 Verhokiskot 5600 Vetonarukäyttöiset verhokiskot

Vetonarulla käytettävät verhokiskot ovat elegantti ratkaisu, joka varmistaa että verhot toimivat tasaisesti ja hiljaisesti. Näitä kiskoja on saatavana useina eri tyyppeinä ja ne sopivat sekä kevyille että raskaille verhoille. Asiantuntijamme voivat taivuttaa kiskojärjestelmät mihin tahansa muotoon tai tilaa sopiviksi.

Myös tietyt järjestelmät, kuten laskosverhokiskot, paneelikiskot tai tilanjakajakiskot, voivat olla vetonarukäyttöisiä.

 

Lataa esite Vetonarukäyttöiset verhokiskot

Sähkökäyttöiset verhokiskot / moottoroitu verhokisko

Sähkökäyttöiset verhokiskot 6200 Moottoroitu verho Nice RF Sähkökäyttöiset verhokiskot Moottoroitu verho

Sähkökäyttöiset verhojärjestelmät ovat selkeä valinta kaikkein ylellisimmän ja käytännöllisimmän viimeistelyn varmistamiseksi. Sähkökäyttöisiä järjestelmiä voidaan ohjata IR- tai RF-kaukosäätimellä tai ne voidaan kytkeä kodin automaatiojärjestelmään.

Verhojen ohjaaminen kaukosäätimellä tarjoaa monia etuja. Vaikeasti saavutettavien, korkealle sijoitettujen ikkunoiden tai kattoikkunoiden hallinta on helppoa. Lisäksi sähkökäyttöiset verhot ovat tärkeä ja käytännöllinen ratkaisu liikuntarajoitteisille. Mainittakoon myös, että sähkökäyttöiset verhot voivat jatkaa toimintaansa, kun ketään ei ole paikalla, mikä antaa vaikutelman jonkun läsnäolosta. Tämä on varmuutta tarjoava lisä varkaudenestotoimenpiteisiin.

Mielenkiintoisia lisävarusteita ovat muun muassa vapautettava ohjainrulla (releasable pilot runner - PRS), joka sallii käsikäytön.

 

Lataa esite Sähkökäyttöiset verhokiskot

Tilanjakajan väliverhokisko / sairaalaverhot / potilasverhot

Tilanjakajan väliverhokisko / sairaalaverhot / potilasverhot 4100 Tilanjakajan väliverhokisko / sairaalaverhot / potilasverhot 4100 Tilanjakajan väliverhokisko / sairaalaverhot / potilasverhot 5100 Potilasverhot

Goelst-väliverhokiskojen järjestelmät on suunniteltu erityisesti terveydenhoitoalalle ja ne ovatkin olleet alan standardina vuosikausia. Tätä kiskoa käytetään yleensä vuoteiden erottamiseen sairaaloissa ja muissa terveydenhoitolaitoksissa, mutta sitä voidaan käyttää myös yritysten työtilojen jakamiseen tai jopa kodeissa.

Järjestelmä voidaan varustaa kuormituksen vapautusjärjestelmällä täyttämään erilaiset potilasturvallisuutta koskevat vaatimukset ja luonnollisesti väliverhokiskomme voidaan moottoroida. Järjestelmään voidaan sisällyttää käteviä lisävarusteita, kuten IV-tippateline, IV-tippakoukku ja verhopidike.

 

Lataa esite Tilanjakajan väliverhokisko

Laskosverhojärjestelmät

Laskosverhojärjestelmät 7400-E Laskosverhojärjestelmät 7400 Laskosverhojärjestelmät 7800 Laskosverhot

Käytettiinpä laskosverhoja itsenäisenä järjestelmänä tai yhdessä tavallisten verhojen kanssa, ne tuovat lämpöä ja tyyliä mihin tahansa sisustukseen. Verhojen pystysuuntainen liike on ihanteellista tietyn näkymän estämiseen, ohikulkijoiden uteliaiden katseiden välttämiseen tai tilan tehokkaaseen pimentämiseen.

Laskosverhot säästävät lisäksi tilaa. Tyypillisesti ne asennetaan ikkunasyvennyksen sisään, jotta ne eivät vie lainkaan seinätilaa.

Goelst-laskosverhojärjestelmät sopivat kaikenlaisille kangasmateriaaleille ja niitä voidaan käyttää vetonarun, -ketjun tai sähköjärjestelmän avulla. Laskosverhot voidaan lukita halutulle korkeudelle. Puoliautomaattinen toiminto on valinnainen: laskosverho laskeutuu automaattisesti yhden lyhyen vetoliikkeen jälkeen.

 

Lataa esite Laskosverhojärjestelmät

Paneeliverhojärjestelmät

Paneeliverhot Paneeliverhojärjestelmät Paneeliverhojärjestelmät 7330 Paneeliverhot

Goelstin paneeliverhojärjestelmät houkuttelevat sinua ajattelemaan luovasti: halusitpa somistaa vaikuttavia ikkunoita, luoda tilanjakajan tai rajat komerotilan, paneeliverho on aina tyylikäs ja joustava ratkaisu. Lisäksi litteä paneeli tuo edustavasti esille haluamasi tekstiilikuvion.

Goelst-paneeleja voidaan käyttää vapaina yksittäisinä yksikköinä tai ne voidaan linkittää toisiinsa. Linkitettyjä paneeleja voidaan ohjata sähkökäyttöisesti, vetonarulla tai -tangolla.

 

Lataa esite Paneeliverhojärjestelmät

Suihkuverhokiskot

Suihkuverhokiskot 4100 Suihkuverhokiskot 5100 Suihkuverhokiskot Suihkuverhokiskot 4200

Monilla aloilla, kuten terveydenhoidossa, tasaisesti liikkuvat suihkuverhot eivät ole pelkästään toivottavia, vaan ehdottoman tärkeitä turvallisuuden, mukavuuden ja käytännöllisyyden vuoksi. Siksi Goelst-suihkuverhokiskot valmistetaan taitavasti yhdestä kiskokappaleesta, taivutukset mukaan lukien. Tämä vedenpitävillä kiinnikkeillä varustettu jatkuva alumiiniprofiili takaa, että suihkuverhot toimivat aina tasaisesti ja hiljaisesti, vuosi toisensa jälkeen.

Tämän kiskon vakaa asennus on vaivatonta mukana toimitettavien kiinnitystarvikkeiden avulla.

 

Lataa esite Suihkuverhokiskot

Kattoikkuna- / viherhuone- / talvipuutarhajärjestelmät

Talvipuutarha / kattoikkuna talvipuutarhajärjestelmät 6500 talvipuutarhajärjestelmät 6700 Talvipuutarha / kattoikkuna

Viherhuoneet, kattoikkunat ja muut läpinäkyvillä katoilla varustetut tilat edellyttävät erityisratkaisuja. Niihin on usein vaikea ylettyä, ne voivat olla erikoisen muotoisia tai haastavissa kulmissa. Saatat silti haluta peittää auringonvaloa, säädellä sisälämpötilaa tai vaimentaa akustiikkaa.

Kaikissa tapauksissa Goelst-järjestelmät tarjoavat ratkaisun. Goelst voi toimittaa järjestelmät kaikille ikkunamuodoille ja -kulmille. Järjestelmät ovat sähkökäyttöisiä ja niitä voidaan ohjata kaukosäätimen tai kodin automaatiojärjestelmän avulla.

 

Lataa esite Kattoikkuna- / viherhuone- / talvipuutarhajärjestelmät

Ripustuskiskot

Ripustuskiskot Ripustuskiskot Ripustuskiskot Ripustuskiskot

Monilla aloilla ja yhä useammin myös kodeissa, seinäkoristeita vaihdetaan, järjestellään tai siirrellään säännöllisesti. Tämä yleensä jättää jälkensä seiniin. STAS-ripustusjärjestelmien avulla taulun vaihdosta tulee naurettavan helppoa. Ja seinäsi pysyvät ehjinä.

Ripustusjärjestelmä sisältää neutraalin ripustuskiskon ja sitä vastaavat narut ja koukut. Kisko kiinnitetään seinään tai kattoon. Langat ripustetaan sitten kiskoon ja koukut liu’utetaan langan päälle halutulle korkeudelle. Lopuksi vain esineet ripustetaan koukkuihin. Mitään monimutkaista asettelusuunnittelua tai mittausta ei tarvita, asennus tapahtuu siinä samassa. Äärimmäistä vaikutelmaa varten järjestelmämme voidaan varustaa LED- tai halogeenilampuilla suosikkiesineidesi korostamiseksi.

Lyhyesti: ripustusjärjestelmät ovat neutraali, elegantti ja hyvin joustavat ratkaisu staattista seinäsuunnittelua varten. Paras osa: se tarvitsee ostaa vain kerran ja se kestää loppuelämän.

www.stasgroup.com/fi

Lataa esite Ripustuskiskot

Swing-järjestelmä

Swing-järjestelmä Swing-järjestelmä Swing-järjestelmä

Swing-järjestelmä ei ole kiskojärjestelmä, se on lisävaruste kiskoon. Erityinen Swing-tekniikka luo kauniita verhoja säännöllisillä taitoksilla. Ylellinen ilme, jollaisia näkee maailmalla hotelleissa, huvijahdeilla sekä myös kodeissa.

Swing-järjestelmää voidaan käyttää yhdessä käsi-, sähkö- tai vetonarukäyttöisten verhojärjestelmien kanssa.

 

Lataa esite Swing-järjestelmä
ARA

AR

AT

AU

BE

BR

BG

CA

CH

CL

CN

CO

CZ

DE

DK

EE

ES

FI

FR

GR

HK

HR

HU

ID

IE

IN

IL

IT

JP

KR

LV

LT

MX

NL

NO

NZ

PL

PT

RO

RU

RS

SE

SG

SI

SK

TH

TR

UA

UK

USA

VN

ZA